Sale OXYCRYO THERAPY

OXYCRYO THERAPY


 • Product Code: OXYCRYO THERAPY
 • Availability: In Stock
 • RM250.00
 • RM225.00


Available Options


NILAH ERTI SEBENAR KECANTIKKAN DALAMAN..
OXYCRYO THERAPHY (Salah satu terapi paling hot di Hannan Medispa)
Mesin Terapi OKSIGEN untuk kulit ini didatangkan khas dari korea. Dengan 4 langkah utama, selamat, tiada kesan sampingan dan anda akan rasa perbezaannya walaupun pada kali pertama.

OXYCRYO - Rahsia Penjagaan Wajah Selebriti Ternama
Terapi Oxygen Facial terkenal sebagai Ultimate Facial terapi di kalangan selebriti ternama dunia dan ianya merupakan terapi yang hampir sempurna bagi mengekalkan KEREMAJAAN kulit anda. Rawatan ini turut terkenal sebagai skin booster go to treatment terutama bagi yang inginkan kulit gebu gebas dengan pantas.
 

Therapy muka Oxycryo ni bukan laser, amat sesuai untuk orang Malaysia sebab terapi ini boleh mencerahkan muka dengan technique cooling with oxygen. Menggunakan 100% oxygen infusion ke dalam kulit muka (tanpa suntikan) di campur dengan whitening serum. Memang hasilnya.. wow, flawless..
 

Jom try OXYCRYO hari ni.. memang best

 • KULIT BERJERAGAT?

 • KULIT KUSAM?

 • KULIT NAMPAK TAK BERMAYA?

 • DI HANNAN MEDISPA, OXYCRYO INI JALAN PENYELESIANNYA.


APA ITU OXYCRYO?

 1. Ia merupakan satu instrumen yang menggunakan bahan khas oksigen aktif untuk kecantikan.

 2. Penggunaan oksigen tulen membolehkan lapisan kulit menyerap oksigen yang mencukupi untuk meningkatkan daya hidup kulit, menentang penuaan, meningkatkan imuniti, dan menggalakkan penghasilan kolagen. Ia boleh mengawal keseimbangan nilai PH kulit, untuk membantu mengekalkan kesan bersih kulit, dan membuat kulit lebih sihat

 3. Oxycryo merupakan satu Signature Therapy dalam kategori Fundamental Facial Treatment di Hannan Medispa & ia merupakan teknologi yang sepenuhnya dari Korea. Ia membantu membaiki kulit kusam, membersihkan & menyegarkan kulit wajah.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Tags: OXYCRYO THERAPY